Pénzügyi beszámoló 2018

Az -as évben továbbra is alapcél megvalósításán dolgoztunk, ez pedig Horváth Boglárka Ápril gondozásának, kezelésének folyamatos támogatása.

Mellette fontos az alapítvány pénzügyi helyzetének további erősítése, hogy a működésünk biztosított legyen.

Miután Bogi túljutott a tavalyi életveszélyes állapoton, szerettük volna hozzásegíteni egy hosszabb rehabilitációs kezelésre való eljutásban. Ehhez szerveztünk adománygyűjtő akciót, amely sikeresen zárult. 26 cég és közel ezer magánszemély támogatását nyertük el. Sajnos az egészségügyi állapota miatta kiszemelt intézet végül nem fogadta őt. Viszont a kapott támogatásoknak köszönhetően emelni tudtuk a havi támogatási összeget, ezzel könnyebbé vált az otthoni ápolás, a gyógytorna, a logopédiai fejlesztés megszervezése.

A társadalmi párbeszéd elindításához — az újraélesztés körülményeiről, feltételeiről — az alapítványnak továbbra sincs megfelelő anyagi és személyi bázisa.

Csatlakoztunk a mozgalomhoz, amely az otthonápolók nagyobb társadalmi és anyagi megbecsülését kívánja elérni.

Anyagilag is támogattuk az „Ágyat az anyukáknak!” akciót, mert Bogi is gyakran kerül be gyógyításra kórházba és ilyenkor az édesanyának is vele kell lennie.

Az alapítvány kuratóriumának tagjai az alapító oklevélben foglaltak szerint díjazás nélkül végezték feladataikat. A támogatásokon felül csak az alapítványi működéshez szükséges és az alaptevékenységgel kapcsolatos kifizetésekre került sor.

Budapest, 2019. május 12.
Nyikos Katalin
kuratóriumi elnök

penzugyi-beszamolo-2018